Translate

Zoeken in deze blog

maandag 8 mei 2023

Kees Anniversary 08 (12%)

Een terugBLIK op 2022! Met deze overheerlijke Imperial Stout blikken we in gedachten terug op het afgelopen jaar. We vieren alweer de 8e verjaardag van Brouwerij KEES en speciaal daarvoor brouwden we deze lekkere stout van 12%. Een zwaar donker bier met smaken van chocolade en koffie. Neem de tijd om te genieten van elke slok en ontdek wat het bier nog meer te bieden heeft. Proost! (https://brouwerijkees.nl/onze-bieren/one-offs/anniversary-8/)

Brouwerij Kees is jarig! Wij bestaan 8 jaar en dat vieren we met Anniversary No. 8 deze dikke Imperial Stout van 12%. We hebben onze volgers net als vorig jaar laten kiezen wat het verjaardagsbier van 2023 zou worden en daar is deze mooie stout uit gekomen. Anniversary No. 8 van Kees Een terugBLIK op 2022! Met deze overheerlijke Imperial Stout blikken we in gedachten terug op het afgelopen jaar. We vieren alweer de 8e verjaardag van Brouwerij KEES en speciaal daarvoor brouwden we deze lekkere stout van 12%. Een zwaar donker bier met smaken van chocolade en koffie. Neem de tijd om te genieten van elke slok en ontdek wat het bier nog meer te bieden heeft. Cheers! (https://www.speciaalbierwereld.nl/brouwerij-kees-anniversary-no-8-is-het-verjaardagsbier-van-2023/)

Kees Anniversary 08 is een Imperial Stout. Het bier heeft een alcoholpercentage van 12,0%.... Zicht Super zwart met bruinig schuim 8,1Neus Zoet chocolade beetje koffie 7,6Smaak Zoet dik stoperig koffie en chocolade (https://www.bierista.nl/kees-anniversary-08)

Het bier is inderdaad zwart, superzwart! De geur is romig zoet. De smaak ik ook heel vol en strroperig. Het is een donker en zwaar bier. Het bevalt mij erg goed. Een echte aanrader, deze stout! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten