Translate

Zoeken in deze blog

vrijdag 21 oktober 2022

bokbier op terras

Op terras bestel ik een Jopen bokbier. Toch krijg ik een Brand bokbier. Tot twee keer toe. De derde keer krijg ik eindelijk een bokbier van Jopen. Er waren verschillen:

Brand Dubbelbock smaakt als een stevige herfstdag in goed gezelschap. We zijn bij Brand ontzettend trots op onze Dubbelbock die is uitgeroepen tot lekkerste bier tijdens de Brussels Beer Challenge 2020. De bijzondere combinatie van gebrande moutsoorten geeft Dubbelbock een schitterende, dieprode kleur. Krachtig, karamelzoet en vol: een herfstbock zoals een herfstbock moet zijn. (https://www.brand.nl/bier/dubbel-bock)

Jopen Bokbier is een veel onderscheiden bockbier. Gerst, haver, tarwe en rogge werden gebruikt om de perfecte smaak te bereiken. Je ruikt de gebrande tonen, zoals je dat bij bockbier verwacht: toast, chocolade en karamel. Tegenwicht komt er van de fruitige kant: kersen en mandarijntjes. Dit bockbier is zo rijk aan smaak en perfect in balans. (https://www.bierista.nl/jopen-bokbier)

Het bokbier van Brand is wat zoeter dan het bokbier van Jopen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten