Translate

Zoeken in deze blog

maandag 2 januari 2023

Gelukkig bierjaar!

Lectori salutem!

Beste wensen voor 2023! 

Zo rond de jaarwisseling zijn er altijd initiatieven als stoptober en ikpas. Er zijn steeds meer mensen die zich inzetten om te zorgen dat mensen geen vlees meer eten, niet roken, niet drinken, niet met een plastic rietje drinken, niet met het vliegtuig reizen, niet te veel zon, geen energie verbruiken, geen snij bloemen, geen nieuwe spullen kopen, geen vuurwerk afsteken, geen (exotische) huisdieren houden, enz....

Stop daar nou mee:  https://wequit.nl/nl/stoptober, 

Een droge witte wijn tijdens dry january is nooit grappig (https://www.leukespreuk.nl/spreuken_dry_january.htm)

Een alcoholist die daar heel nuchter onder blijft, is nooit grappig (https://www.leukespreuk.nl/spreuken_dry_january.htm)

Ik doe ook mee aan een droge januari, ik drink een droge martini (https://www.leukespreuk.nl/spreuken_dry_january.htm)

Gisteren ben ik gestopt met drinken, vandaag vier ik mijn comeback (https://www.leukespreuk.nl/spreuken_dry_january.htm)

Ik drink niet meer, maar ook niet minder (Ton Bierton)

Gelukkig doet niet iedereen daaraan mee (zie ook https://www.gids.tv/video/404938/de-laatste-vraag-hans-negeert-ikpas-in-januari-en-drinkt-gewoon-door)

In januari drinken miljoenen mensen over de hele wereld een maand geen alcohol. Maar ook op andere momenten kun je de uitdaging aangaan om een maand alcoholvrij te zijn. IkPas kan je daarbij helpen. Alcoholgebruik heeft invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met zo’n 60 verschillende aandoeningen. Minder alcohol drinken levert veel gezondheidswinst op. (https://www.ggdwb.nl/nieuws/uitgelicht-alcohol/)

Nog steeds consumeren 9 op de 10 cannabis liefhebbers in Nederland hun favoriete genotsmiddel samen met tabak, ondanks dat er wellicht niemand meer rondloopt die niet weet hoe slecht tabak is voor je gezondheid. Nu het weer Stoptober is en zelfs Patricia Paay en Hans Klok hieraan meedoen, wil CNNBS niet achterblijven. Wij doken in de archieven en toverden alle artikelen tevoorschijn die jou als mix-joint-blower kunnen helpen om gezonder – en ook effectiever – wiet te consumeren. Gek genoeg blijkt onze eigen plant ook daar weer verdomd handig bij! Negentienduizend tabaksdoden in Nederland, ieder jaar weer Ieder jaar gaan er in Nederland meer mensen dood aan de gevolgen van tabak roken dan er tot nu toe aan heel die corona-pandemie onderdoor zijn gegaan: 19.000 om precies te zijn. Je moet wel echt onder een steen hebben geleefd als je anno 2021 nog steeds niet weet dat roken hartstikke slecht voor je is. (https://www.cnnbs.nl/stoptober-alles-wat-je-als-blower-moet-weten-om-tabak-te-droppen/)

Mmm, zo is het niet echt een positief begin van het nieuwe jaar... maar ja als ik daar nou eens mee stop? Of in ieder geval met dit bericht... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten