Translate

Zoeken in deze blog

vrijdag 23 september 2022

Blønd

D'N DRUL VERRASSEND BLØND TRIPEL33 cl Seien Sie der Erste, der dieses Produkt bewertet SOFORT VERFÜGBAR! ... BESCHREIBUNG D'n Drul Verrassend Blønd Tripel is een speciaalbier die afkomstig is uit Groesbeek, een plaatsje vlakbij de grens tussen Nederland en Duitsland in de provincie Gelderland. Het receptuur van deze tripel is gebaseerd op tripelbieren uit België, die bekend staan om hun volle en zoete smaak. Accenten van koriander voeren de hoofdtoon in zowel de smaak als in het aroma, ondersteund door invloeden van granen, mout en hop. Ook zul je fijne zoete tonen proeven die de onderliggende toets voeren. Het bier is amber van kleur en wordt gebotteld in een fles met een inhoudsmaat van 33cl. D'n Drul Verrassend Blønd Tripel heeft een alcoholpercentage van 8.5%. (https://www.drankgigant.de/d-n-drul-verrassend-blond-tripel.html)

Ik schenk het bier in en zie een zeer fijn schuim. Gebroken wit? De kleur van het bier is wat donkerder dan ik had verwacht. Het is inderdaad amber en niet blond (wat ik had verwacht). De smaak is ook opvallend  

Het etiket doet denken aan Vikingen. Dus ik dacht dat er honing in zou zitten. Maar dat zit er niet in. Er zit wel opvallend veel koriander in. De smaak is niet vies. Al is het geen hopbitterheid of moutigheid die overheersen.  

Brouwerij Brouwerij d'n Drul Biernaam op etiket Verrassend Blønd Tripel Omschrijving #2103 / tht 06-2024 Type Flesetiket Inhoud 33 cl Jaar 2021 Alcohol 8,5 (https://bieretiketten.nl/?p=details&t=etiket&e=97950)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten