Translate

Zoeken in deze blog

maandag 28 januari 2019

Spam


De laatste tijd vind ik als ik op een brouwerij of bier bij een plaats zoek steeds Paoter Gustaaf tegen:

Bier van brouwerij Paoter Gustaaf bij jou in

Ben je op zoek naar een in de buurt van ? Heb je de zalige bieren van brouwerij Paoter Gustaaf dan al  getest? Wij zijn een karakteristieke Brabantse brouwerij die de traditionele gezelligheid en het bourgondisch leven uit het zuiden combineert met moderne smaakprofielen en brouwen de lekkerste speciaalbieren.

Onze brouwerij is nog geen <> kilomter gelegen van .
Zie https://www.paotergustaaf.nl/

Paoter Gustaaf
Bierbrouwerij uit Breda
Bierbrouwerij Paoter Gustaaf uit Breda brengt de stad Breda naar jouw in een bierglas! In onze bieren proef je de gezelligheid, het bourgondische en toegankelijke karakter van de Bredanaars.
Onze speciaal bierbrouwerij brouwt makkelijk drinkbare, frisse en smaakvolle speciaalbieren. Wij maken gebruik van de zuiverste traditionele ingrediënten en de beste oude en nieuwe brouwtechnieken. Onze missie is het versterken en promoten van de Bredase tradities, dialect en cultuur.
Bierbrouwerij Paoter Gustaaf brouwt verschillende soorten bieren zoals:
Blond bier;
IPA (India pale ale);
Tripel;
Witbier;
Fruitbier.
Als ‘craft beer’ bierproducent experimenteren wij ook met andere biersoorten zoals: porter, pilsner, stout, barrel aged en pale ale.
Wij leveren onze speciaalbieren in heel Nederland maar vooral aan horeca en groothandels in het rayon Noord-Brabant. Zo komen onze klanten naast onze thuisbasis Breda vooral uit Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg en Den Bosch. (https://www.paotergustaaf.nl/)

Speciaalbier brouwerij uit Breda
Bij ons vind je geen hipsters of biersnobs. Onze speciaalbieren zijn makkelijk te drinken en verfrissend. Wij produceren blonde bieren, een IPA, een tripel, een witbier en een fruitbier. Wij hebben grote liefde voor andere brouwers en brouwstijlen. Daarom proberen wij de Nederlandse biercultuur te versterken, te beginnen met Brabant.
Breda en de Nederlandse biercuisine
Brouwerij Paoter Gustaaf is meer dan alleen een biermerk. Wij willen bijdragen aan de Nederlandse biercuisine door bieren, gerechten, brouwerijen, chef’s, restaurants, cafe’s en evenementen te verbinden. Dit start met lokale netwerken.
Kijk is naar ons boek top 50 speciaalbier recepten als voorbeeld. Onze bekendheid als Breda’s bier verkregen wij onder andere door de zegening van ons bier Eej Kul en de Paoter Gustaaf B.V. in 2017 door diaken Rob van Uden. Ook gebruikt Paoter Gustaaf veelvuldig het West-Brabants dialect op de bierflessen, reclame en social media.
Het team dat dit gaat uitvoeren
Een ervaren team van bierbrouwers, biersommeliers, verdelers, graphic designers, online marketeers en chef’s zorgen dat voor een constante stroom van speciaalbieren van de hoogste kwaliteit. Wanneer liggen onze bieren bij u in de koeling of op de tap? (https://www.paotergustaaf.nl/over-paoter-gustaaf/)

Wat is speciaalbier?
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum (https://www.paotergustaaf.nl/begrippenlijst/wat-is-speciaalbier/)

Onze speciaalbieren
Proef de beste speciaalbieren uit Breda!
Speciaalbier van Paoter Gustaaf is makkeljk drinkbaar, fris en smaakvol. Wij gebruiken unieke combinaties van hop, mout, water en gist. Soms gebruiken wij ook kruiden en fruit.
Assortiment
In ons assortiment zitten vijf verschillende type bieren: een blond bier, een tripel, een session IPA, een witbier en een fruitbier.
Hiernaast verkopen wij ook – zo lang de voorraad strekt –  limited edition bieren en experimentele speciaalbieren.
Voorbeelden hiervan zijn: pilsner, stout, ale, weizen, porter en dubbel.
Afzetgebied
Onze bieren zijn in het bijzonder te koop in horeca en groothandels in de regio Breda. Je vindt ze echter steeds vaker in plaatsen als Roosendaal, Bergen-op-Zoom, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Dordrecht. In die toekomst zul je ons in heel Nederland vinden!
Bekijk hieronder onze heerlijke speciaalbieren. (https://www.paotergustaaf.nl/speciaalbier/)


Eej kul, blond bier 6.6%
Naam: Eej Kul
Type bier: Blond bier
Alcoholpercentage: 6,6%
Ingredienten: Water, gist, mout, hop.
Kenmerken: Ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.
Omschrijving: Een modern blond bier met een bloemig karakter. Een goud gele kleur en een mooi boterzacht mondgevoel. Een harmonie van frisse fruitige geuren. Dit blond bier heeft een stevig alcoholpercentage van 6,6% en een hoppige afronk. Eej Kul Blond is gezegend op Katholieke wijze.
(https://www.paotergustaaf.nl/speciaalbier/)


De Begaojer, Tripel
Naam: De Begaojer
Type bier: Tripel
Alcoholpercentage: 8%
Ingredienten: Water, gist, mout, hop, koriander, gedroogde sinasappelschillen.
Kenmerken: Ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.
Omschrijving: De begaojer is een tripel – Belgische stijl – die rijk en kruidig is en gemaakt van meerdere granen. Dit frisse speciaalbier heeft een fruitig, kruidig karakter waarin tonen van vanille, banaan en sinaasappel zijn te vinden. De bagaojer is goed te combineren met visgerechten en ovenschotels. (zie https://www.paotergustaaf.nl/speciaalbier/)


Bettie akkum aoj? Session IPA 4,5%
Naam: Bettie akkum aoj?
Type bier: Session IPA (India pale ale)
Alcoholpercentage: 4,5%
Ingredienten: Water, gist, mout, hop.
Kenmerken: ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.
Omschrijving: De Session IPA van Paoter Gustaaf heeft perfecte balans tussen hopbitterheid en hop gecombineerd met een lager, ‘sessionable’, alcoholeprcentage. Het is een toegankelijk speciaalbier dat dorstlessend fris is, met een lichte body.
(zie https://www.paotergustaaf.nl/speciaalbier/)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten