Translate

Zoeken in deze blog

zaterdag 9 januari 2016

České pivo


České pivo v novém vydání
Třetí vydání knihy České pivo vydané nakladatelstvím Havlíček Brain Team bude v pondělí 16. 1. 2012 slavnostně pokřtěno v Klášterním pivovaru v Praze na Strahově.  Jde o obnovené a rozšířené vydání knížky autorů pod vedením profesorky Ing. Gabriely Basařové, DrSc.  z Ústavu kvasné chemie a bioinženýrství Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Na knize se podílel již zesnulý Ivo Hlaváček, Petr Basař a Jan Hlaváček (www.vscht.cz/popularizace/media/tiskove-zpravy/5683/5807?cookie%5Bonly_desktop%5D=1).


Sinds 1999... is er een fundamentele verandering in de ontwikkeling van de Tsjechische mouterijen en brouwerijen geweest, zowel in termen van organisatorische regeling, eigenaars bedrijven, en in termen van de vernieuwing van de rassen van grondstoffen (gerst en hop), de modernisering van productie-installaties of soorten bieren, gebruikte containers, enz. ", zegt professor Basařová. "We hebben een aantal nieuwe beelden bijvoorbeeld ontdekt. ​​Historische mouten en brouwen apparatuur, vele historische en hedendaagse brouwerijen, de hedendaagse moderne mouterij en brouwen apparatuur. ... "De kennis van de hoeveelheid tijd Afdeling Fermentation Chemie en Bioengineering Instituut voor Chemische Technologie is nog bijna monopolistische leverancier van universitair opgeleide professionals naar huis mouterijen, brouwerijen, samenwerkende bedrijven en bedrijven, velen van hen werken in het buitenland, die ook volgt de oude tradities van discipline. Naar schatting 95% van de ingenieurs en technici in de brouwerij-industrie in de Tsjechische Republiek zijn afgestudeerd ÚKCHB ICT. Daarom is in het boek van de Tsjechische bier dat zich toelegt op de ontwikkeling van het universitair onderwijs in Praag mouten technologie sinds 1818 en sinds 1952 de nieuw opgerichte onafhankelijke Institute of Chemical Technology, derde editie brede aandacht. Bier en rechts Aangevuld met recente bevindingen in het boek is het hoofdstuk dat introduceert de kwestie van het merkenrecht conflicten, met name over de eeuwenoude geschil met de Amerikaanse vennootschap Anheuser-Busch, die illegaal geadopteerd Budweiser merk in handen in het verleden brouwerijen in de Tsjechische Budejovice, dat is de plaats van herkomst. Op dit moment is de eigenaar van Budweiser Budvar NC Betekenis Tsjechische biermerk door de Europese Commissie in 2008 bekroond met producten van de Tsjechische en Moravische brouwerijen BGA Tsjechisch bier. Bier, die voldoen aan de eisen van dit fenomeen die worden geproduceerd uit binnenlandse grondstoffen, specifieke binnenlandse traditionele technologie en vertonen de karakteristieke analytische en sensorische eigenschappen, wiens onderzoek het bepalen van de deelnemers waren arbeiders VÚPS als Praag, kan gebruikt worden op Beschermde Geografische Aanduiding etikettering logo Europese Commissie . Dit feit dat deze producten van de brouwerijen in de Tsjechische Republiek, ongeëvenaard in de wereld (www.vscht.cz/popularizace/media/tiskove-zpravy/5683/5807?cookie%5Bonly_desktop%5D=1).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten